Maak kennis met het Shophouse team

Zaken doe je met mensen, niet met een website. Dus we stellen ons graag even aan je voor.

Shophouse teamMarcelMarcel Folkeringa
Marcel is onze algemeen directeur, al wil hij liever niet zo genoemd worden. Hij is, met zijn jarenlange ervaring in de winkel- en displaybranche een echte specialist. Houdt zich vooral bezig met in- en verkoop.
Marcels lijfspreuk? Werken moet leuk zijn!
Marcel op LinkedIn
JohannesJohannes Bosselaar
Johannes is onze commercieel medewerker. Hij beheert de orderprocessen en strijkt de plooien weg - hij beantwoordt je vragen, geeft het advies en zorgt voor een vlotte afhandeling van al je bestellingen.
Johannes ten voeten uit? Het moet goed zijn!
KarinKarin
Karin doet onze financiële administratie. Het opmaken van fakturen, het verwerken van de betalingen en het (liever niet natuurlijk) versturen van betalingsherinneringen - het hele proces zit in haar vingers. En op de dagen dat zij er is neemt ze ook de telefoon op.
Karin in het kort? Vriendelijk en vlot.
RoyRoy
Roy zorgt voor alle verzendeingen uit ons magazijn in Ede. Maandag t/m donderdag is hij te vinden aan Max Planckstraat 4 in Ede. Hier zorgt hij voor een juiste verpakking, zodat uw bestelling zonder schade aankomt. Door net die extra aandacht, hebben wij zeer weinig klachten.
Roy in het kort? Zorgvuldig en betrouwbaar.
hspace="0"Joyce
Joyce runt onze showroom in Kapelle. Maandag t/m donderdag is ze te vinden aan de kloosterweg 2 in Kapelle. Daar helpt ze de klanten in keuzes, zorgt voor een vriendelijke ontvangst en neemt ze natuurlijk ook de telefoon op.
Joyce in het kort? Behulpzaam en accuraat.